Wie zijn wij

Kinket Brandpreventie is een bedrijf dat sinds 1975 gevestigd zit in Hattem, waar vandaan er opdrachten worden uitgevoerd door heel Nederland.

Kinket Brandpreventie houd zich bezig op gebied van bouwkundige brandveiligheid. Kinket Brandpreventie adviseerd, monteerd en onderhoud de brandwerende voorzieningen die door ons zijn aangebracht. Zowel op de actieve als passieve kant zijn wij gespecialiseerd.

De actieve kant van onze werkzaamheden worden zowel toegepast bij woningbouw, kantoren en renovaties. Hierbij denken wij o.a. aan brandblussers, brandslangen, noodverlichting, rookmelders en andere zaken die van levensbelang zijn in geval van brand.

 Deze preventieve maatregelen werken optimaal als ook de bouwkundige staat (passieve brandpreventie) van het gebouw in orde is. Bij de passieve kant kunt u denken aan de bouwkundige aspecten. Hierbij horen o.a. brandwerende draagconstructies, functionerende brandscheidingen en het aanbrengen van de juiste brandwerende materialen die zorgen voor de diverse wettelijk verplichte vertragingstijden.

 Om deze aspecten te kunnen onderhouden zorgt Kinket Brandpreventie voor de juiste middelen. Wij kunnen de klant verzekeren van periodiek onderhoud van woningen of gebouwencomplexen. Kinket Brandpreventie beheerd over een digitaal logboek inventarisatie systeem genaamd  ‘Brandveilig Complex ’ en wordt per QR-code geïnventariseerd. De app is voor de klant gratis te downloaden en kunnen hierdoor de onderhoudsplannen zelf afstemmen.

 Op de ‘Brandveilig Complex App’ staan de verschillende montages en werkzaamheden beschreven die overzichtelijk zijn voor beide partijen. Door middel van een QR-code systeem worden de werkzaamheden in kaart gebracht en genoteerd in de app. Zo kan de klant beschikken over de informatie die is toegepast bij de verschillende werkzaamheden.

Een unieke toepassing die voor iedereen duidelijk, kostenbesparend en overzichtelijk is.

Uw Voordelen
24/ 7 BESCHIKBAAR

-  U kunt waar dan ook inventariseren wanneer het u uitkomt!

KOSTENBESPAREND

-   Digitale inventarisatie bespaart uren
-   Eén advies dus geen onvoorziene extra kosten

GECERTIFICEERD

-   Professioneel advies conform NEN normen en Bouwbesluit

"Brandveilig Complex App"

UW COMPLETE
BRANDVEILIGHEID
IN ÉÉN HAND

Brandveiligcomplex is uniek. Deze app op telefoon of tablet geeft op u elk gewenst moment een compleet overzicht van de brandveiligheid binnen uw complex. Alles altijd bij de hand! Met één druk op de knop de totale brandveiligheid in beeld inclusief alle vereiste keuringsmomenten.

Voor meer informatie gaat u naar www.brandveiligcomplex.nl

Ook kunt u contact opnemen via 038-4440062 of

info@kinket-brandpreventie.nl

Een goede vraag verdient een goed antwoord

Als het gaat om brandbeveiliging zijn wij altijd op zoek naar de juiste oplossing

    Contact                      

Kinket Brandpreventie
De Netelhorst 3
8051 KE Hattem
T 038 - 444 00 62
E info@kinket-brandpreventie.nl

       Certificering